14 aug ’18

De inclusie is voltooid!

Vandaag is de laatste patiënt in de LOGICA trial geïncludeerd. Hiermee is het beoogde te includeren aantal patiënten gehaald. De komende tijd zullen van reeds geïncludeerde patënten nog wel LOGICA operaties plaatsvinden.

7 dec ’17

160 patiënten geïncludeerd!

Afgelopen week is de 160geïncludeerd. De inclusie blijft goed toenemen in alle deelnemende centra, naar verwachting zal er eind 2018 de laatste patiënt worden geïncludeerd.

 

6 mrt ’17

100 proefpersonen geincludeerd!

Afgelopen week is de 100patient geincludeerd, we zijn dus bijna op de helft!

2 aug ’16

53e proefpersoon geincludeerd!

Na het overleg van het LOGICA consortium tijdens de chirurgendagen is de inclusie sterk aan het stijgen. Gister is dan ook de 53e proefpersoon geincludeerd in het Meander MC. Voor het Meander is dit al weer de 9e inclusie. Eerder werden er al 14 personen in het Catharina Ziekenhuis Eindhoven, 11 in het Zuyderland MC, 10 in het UMC Utrecht, 3 in het Erasmus MC, 4 in het ZGT Almelo, 2 in het VUmc en 1 in het AMC geincludeerd.

 

5 jul ’16

Initiatievisite Leiden UMC

Vandaag heeft de initiatievisite van de LOGICA trial in het Leiden UMC plaats gevonden. Na een geslaagde meeting kunnen er nu ook patienten in het LUMC worden geincludeerd.

8 jun ’16

Initiatievisite Erasmus MC

Na een succesvolle initiatievisite in Rotterdam zal ook het Erasmus MC proefpersonen gaan includeren voor de LOGICA trial.

12 mei ’16

Initiatievisite Gelre Ziekenhuizen Apeldoorn

Op 12 mei heeft de initiatievisite in het Gelre Ziekenhuizen te Apeldoon plaats gevonden, vanaf heden kunnen ook daar patienten worden geincludeerd!

28 sep ’15

10e proefpersoon geincludeerd

Op 28 september is in het Meander MC te Amersfoort de 10e proefpersoon voor de studie geincludeerd. Eerder werder in het UMC Utrecht reeds 6 patienten geincludeerd en in het Catharina Ziekenhuis Eindhoven staat de teller op 3. Nu er in de zomer 5 initiatievisites zijn geweest verwachten wij een snelle stijging van het aantal inclusies!

10 sep ’15

Initiatie VUmc en Meander MC

Op 21 augustus en op 10 september hebben in respectievelijk het VUmc te Amsterdam en het Meander MC te Amersfoort de initiatievisite plaatsgevonden. Dit zijn het 6e en 7e centrum waar de LOGICA studie van start kan gaan.